Slider

I LIVA consult brænder vi for at skabe forbedret effektivitet og vækst i organisationer. Det gør vi ved at have en konsulentstab med forskellige erfaringer og kernekompetencer. LIVA consult er et konsulent- og managementhus med mere end 15 års erfaring. LIVA consult er beliggende i Aalborg og har især fokus på organisationer i Nordjylland. Vi arbejder inden for områderne; Forretning og ledelse, Finansiering og kapital, Medarbejdere og organisation samt Proces og system. Det betyder, vi kan hjælpe din organisation med f.eks. rekruttering af nye medarbejdere, forretningsudvikling og kapitalsøgning mm.

Du kan læse mere om LIVA consult, vores forretningsområder og konsulenter her på siden.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om din virksomhed eller virksomhedsidé.

 


...

Business

Vi tilbyder forretningsudvikling, interimsledelse og projektledelse når din virksomhed etableres, gennemgår forandringer og videreudvikles.

Læs mere


...

Funding

Vi screener din virksomheds kapitalbehov og finansieringsmuligheder ligesom vi medvirker ved finansierings-/kapitalsøgning til sikring af din virksomhed.

Læs mere


...

People

Vi tilbyder ydelser inden for rekruttering og organisationsudvikling, med fokus på stærke individuelle kompetencer og medarbejdertilfredshed.

Læs mere


...

Utility

Vi skaber - i samarbejde med vores kunde - optimalt samspil mellem processer og systemer bl.a. med fokus på håndtering af mange kunder, komplekse afregningsdata og informationsstyring.

Læs mere