70 25 86 66 info@livaconsult.dk

OM LIVA CONSULT

Ledelse // Inspiration // Værktøjer // Administration

ORDENTLIGHED

Vi sætter en ære i ordentlighed. Vi holder, hvad vi lover, og gør vores arbejde, så vi kan se vores kunder og os selv i øjnene. Vi møder alle i øjenhøjde og behandler vores medmennesker med respekt.

INITIATIVRIG

Vi ser muligheder og tager initiativ. Vores kunder og samarbejdspartnere kender os for at være målrettede. Vi udfordrer status quo, skaber forandring, er proaktive, opfindsomme og vi er ikke bange for at gå forrest.

SAMSPIL

Vi værdsætter samarbejde og forskellighed. Vi skaber løsninger baseret på tværfaglighed og forskellige kompetencer. Vi er rummelige, og i samspil med andre opnår vi den største dynamik. Vi anerkender hinandens og andres indsats.

EKSTRAORDINÆR

Vi yder en ekstraordinær indsats. Vi er arbejdsomme. Hvis ikke det lykkes første gang, så prøver igen. Vi har ambitioner og viljestyrke, og vi er førende inden for vores felt.

HVEM VI ER

De ydelser vi leverer skal give kunden merværdi
Vi er et konsulenthus, der leverer kvalitetsydelser baseret på viden og erfaring inden for kapital, forretningsudvikling samt virksomhedsprocesser og digitalisering. Vores drivkraft er resultater – merværdi og maksimal gevinstrealisering for vores kunder er altid vores højeste prioritet.

Modne erhvervsfolk og nye talenter
Vores konsulenter er både talenterne med den nyeste viden samt værktøjer og modne erhvervsfolk med praktisk erfaring og dokumenterede resultater. Vi besidder derfor en stærk kombination af kompetencer og specialistviden.

Vi medvirker i gennemførelse og eksekvering
Konsulenterne er altid til stede under gennemførelsen af projekter og initiativer. Det sikrer, at du altid får praktisk og anvendelig rådgivning skrædderssyet til din virksomheds situation. Vi rådgiver altid i øjenhøjde, og er din strategiske partner gennem hele processen. 

Viden, erfaring og sund fornuft er kernen i alle vores ydelser
Vi har et helhedssyn og ser altid virksomhedens case fra flere vinkler. Dette giver os bedre forudsætninger for, i tæt samme arbejde med virksomheden, at skabe vedvarende forandringer, der bidrager til bundlinjen.  

MISSION

Vi skaber udvikling og vækst for virksomheder gennem kompetente rådgivningsydelser baseret på viden, erfaring og sund fornuft.

VISION

Vi vil være den bedste leverandør af markant og varig udvikling i vores kunders virksomheder.
LIVA consult
NOVI – home of knowledge

Niels Jernes Vej 10
DK-9220 Aalborg Øst
CVR-nr: 21350079
info@livaconsult.dk
+45 70 25 86 66