70 25 86 66 info@livaconsult.dk
LIVA KAPITAL

 

Med LIVA consult som ekstern CFO får du en fleksibel ressource til håndtering af økonomi- og finansieringsopgaver, samt aflastning af de administrative opgaver. Dermed frigøres dine ressoourcer, og du kan fokusere på at skabe vækst i din virksomhed.

LIVA consult hjælper med at finde den rette finansieringspakke til den enkelte virksomhed, hvad enten den involverer en af vores samarbejdspartnere eller en helt anden løsning. Du kan læse mere om vores samarbejdspartnere indenfor erhvervslån her.

ØKONOMI­OPFØLGNING

Gennem styring og rapportering sikrer vi en sund økonomisk balance mellem drift og udvikling. Vi formår at skabe et klart økonomisk overblik, og varetager eksempelvis dialogen med dine finansielle samarbejdspartnere.

ADMINISTRATIV RESSOURCE

Vi frigør dine ressourcer, ved at håndtere virksomhedens administrative opgaver, såsom fakturabetaling, bogføring samt koordinering med interessenter såsom advokat og revisor. Dertil har vi omfattende erfaring med bestyrelsesarbejde.

FINANSIERINGS­RÅDGIVNING

I kraft af vores baggrund fra den finansielle sektor, er vi i besiddelse af et alsidigt kendskab til finansierings- og fundingmuligheder. Det gør os i stand til at sikre, at din virksomhed opnår den ideelle finansiering.

KAPITAL­FORMIDLING

Finansiering og rettidig kapitaltilførsel er afgørende for din virksomheds evne til udvikling. Vi kan, ud fra en virksomhedsanalyse og dennes kapitalbehov, foretage et match med rette kapitalkilde.

Vil du vide mere om LIVA Kapital, og hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Mød Jens fra LIVA KAPITAL

Jens Mølgaard har 30+ års erfaring fra den finansielle sektor, først som afdelingsleder og leder af økonomiafdelinger i store nordjyske virksomheder, og sidenhen som ekstern CFO med selvstændig rådgivningsvirksomhed.
Jens er ærlig, tillidsfuld og troværdig, og excellerer i rollen som sparringspartner. Jens medvirker samtidig til sine kunders fremdrift, i kraft af hans arbejdsfacon som er både grundig og struktureret.

Sparringspartner

Frigørelse af ressourcer

Finansieringsmuligheder

Drift og udvikling