70 25 86 66 info@livaconsult.dk

ERHVERVSLÅN

 

LIVA consult formidler erhvervslån fra Flex Funding og Lendino

Flex Funding og Lendino er crowdlending platforme, hvor små og mellemstore virksomheder kan låne midler direkte af private og professionelle långivere. LIVA consult har stort kendskab til lånemulighederne, og kan dermed hjælpe med at finde den løsning der giver virksomheden det bedste lån. Herudover hjælper LIVA consult med klargøring af nødvendigt materiale og indsendelse af låneansøgning. I så fald yder Flex Funding og Lendino rabat, bl.a. på stiftelsesprovisionen. Jens Mølgaard er LIVA consults specialist på området. Han kan kontaktes for en uforpligtigende samtale på telefon +45 24 41 11 11 eller på mail.

LIVA consult hjælper med at finde den rette finansieringspakke til den enkelte virksomhed, hvad enten den involverer Flex Funding, Lendino eller en helt anden løsning.

Mød Jens fra LIVA KAPITAL

Jens Mølgaard har 30+ års erfaring fra den finansielle sektor, først som afdelingsleder og leder af økonomiafdelinger i store nordjyske virksomheder, og sidenhen som ekstern CFO med selvstændig rådgivningsvirksomhed.
Jens er ærlig, tillidsfuld og troværdig, og excellerer i rollen som sparringspartner. Jens medvirker samtidig til sine kunders fremdrift, i kraft af hans arbejdsfacon som er både grundig og struktureret.

Kontakt LIVA consult, så hjælper vi dig med at få en aftale med enten Lendino eller Flexfunding.