70 25 86 66 info@livaconsult.dk
FORRETNINGS­OMRÅDER

BUSINESS

Vi yder professionel forretningsudvikling til virksomheder, der ønsker vækst og udvikling. Vi hjælper med at løse de udfordringer der skaber vanskeligheder og løfter virksomheden til et endnu højere niveau

KAPITAL

Vi yder finansieringsrådgivning på ad hoc basis og som fast tilknyttet CFO. Vi har godt samarbejde med mange kapitalkilder og rådgiver så vi sikre den bedst mulige finansieringsløsning til virksomheden.

PROCES & SYSTEM

Vi rådgiver om processer og IT systemer og sikrer, i samarbejde med jeres ledelse og medarbejdere, den rigtige løsning. Vi skaber løsninger med fokus på håndtering af mange kunder, komplekse data og informationsstyring.

PEOPLE

Vi hjælper og arbejder med formulering og eksekvering af forskellige organisationsstrategier samt udvikling af teams, ledere og medarbejdere på baggrund af udarbejdede virksomheds- og personprofilsanalyser.

VORES KUNDER SIGER

”Jeg ville blot skrive for at sige mange tak. Dels for din vurdering af mig som relevant del af netIP’s videre færd, og dels for den spændende præsentation af netIP og behagelige process frem mod ansættelsen. Jeg glæder mig virkelig til at starte”