70 25 86 66 info@livaconsult.dk

LIVA BUSINESS

Med LIVA business på holdet får du en partner, der sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde og udfordre status quo. Gennem samarbejde spiller vi hinanden gode og skaber den udvikling, der sikrer din virksomheds fremtidige vækstpotentiale. LIVA business sætter retningen og løfter din virksomhed til et højere niveau. Sammen skaber vi succes, og vi er med jer helt fra planlægning til eksekvering.

 

VORES KUNDER SIGER

”LIVA consult har hjulpet os med at udvikle vores strategiske indsatsområde og handlingsplan for at eksekvere dem. Det har betydet, at vi har rykket os meget på en række områder, som er med til at understøtte vores vækst og fremtidige udvikling.” – Danish Ship Decor

Vil du vide mere om LIVA Business, og hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

LIVA BUSINESS

Vi arbejder ud fra en filosofi om at skabe varig og markant forandring. Det gør vi gennem rådgivning, facilitering og sparring med ledelse og nøglemedarbejdere, der sikrer fremdrift og forankring i din virksomhed. Vi har fokus på at skabe merværdi for vores kunder. Vi yder derfor altid en ekstraordinær indsats og følger tingene til dørs. LIVA BUSINESS sætter retningen og løfter din virksomhed til et højere niveau. Sammen skaber vi succes, og vi er med jer helt fra planlægning til eksekvering.

Strategiproces og eksekvering

Forretnings- og vækstplaner

Effektivt salg og øget indtjening